Categories
various

Nieuwe template – nieuwe rubriek

Heb tussen twee regenbuien in het design van mijn weblog aangepast. Het vorige design, gebaseerd op de ‘Modern‘ template, vond ik niet echt goed gestructureerd en visueel kon het ook iets beter. Na wat zoeken kwam ik terecht bij de ‘Blue Steel’ template. Foto’s komen er duidelijk beter mee tot hun recht, de sidebar rechts lijkt me heel overzichtelijk. Tijdens de komende dagen plan ik nog enkele kleine aanpassingen, maar niets echt drastisch.

Bij het aanpassen van de template heb ik ook een nieuwe rubriek toegevoegd. Wie vanaf nu naar “music” surft (bovenaan rechts) krijgt een idee van de nummers die in mijn iTunes staan. Opgedeeld in verschillende “moods” een lijstje van mijn favoriete of meest beluisterde nummers.

By Kris

Hi folks! Running around on this globe for over 40 years now, this weblog is a way to share some things and thoughts with you.

1 reply on “Nieuwe template – nieuwe rubriek”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *