Categories
various

Matrassen gaan niet eeuwig mee

Zo eens in de paar maanden trek ik naar Opnieuw & Co (in Mortsel) om ze die spullen cadeau te doen die ik niet meer nodig heb. Kringloopwinkels moeten het hebben van wat de mensen bij hen binnenbrengen en daar help ik graag aan mee, als het tenminste niets is dat op eBay kon verkocht worden.

Nu zijn er mensen die maar liefst één miljoen frank verstoppen in iets dat ze vervolgens doodleuk naar Opnieuw & Co brengen. Kan me niet voostellen dat iemand zoiets bewust doet, maar in Mortsel schrokken ze ‘r alleszins van op.

Na meer dan één jaar is de ‘eigenaar’ het geld nu terug gaan ophalen, nadat al meer dan 70 anderen hadden geprobeerd om het geld mee naar huis te nemen. Het hele verhaal staat op vrtnieuws.net.

Leuk verhaal maar ik kan het wel begrijpen. Zelf heb ik ook altijd de gewoonte gehad om briefjes van honderd in mijn matras te steken. Heb vorig jaar wel een andere matras gekocht en de oude zijn ze komen halen. Matrassen gaan niet eeuwig mee.

By Kris

Hi folks! Running around on this globe for over 40 years now, this weblog is a way to share some things and thoughts with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *