Categories
golf

Golf versus Netwerken

Net een interessant artikel gelezen op Express.be, waar de Nederlandse manager Dick Van Vlooten de golfsport ontdekt heeft. het moet gezegd, hij golft nu al 3 jaar maar gaat er pas nu echt plezier aan beleven. Golf was voor hem namelijk een vorm van “netwerken”. Interessante zakelijke deals sluiten en nieuwe klanten leren kennen waren de motivatie om te gaan golfen; Recent heeft hij moeten vaststellen dat de andere golfers liefst zwijgen en als ze toch spraken wilden ze het zeker niet over zaken hebben. Want waarom gaat een mens golfen? Om de rust, de stilte, de ontspanning en de mooie natuur. Zaken doen en werken, daar heb je de rest van de week toch voor? Lees dus zeker even het artikel op zijn website, dat je hier kan vinden.

Op de website van het NRC kan je hier van enkele Nederlanders lezen wat zij zo bijzonder vinden aan het golfen, alvast niets dat met “zaken doen” te maken heeft.

By Kris

Hi folks! Running around on this globe for over 40 years now, this weblog is a way to share some things and thoughts with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *